Uudet myytävät asunnot parhailla paikoilla

Evälahti Uusimaan asuintalot eivät ole vain rakennuksia. Ne ovat koteja ja toimivia asuinympäristöjä. Jokainen koti on toiminnallinen ja viimeistelty kokonaisuus ja yhdessä ne muodostavat rakennuksen, jonka vaikutus ulottuu seinien ulkopuolelle. Toimiva koti on sydämen asia, mutta niin on asuinympäristökin. Siksi panostamme rakennustemme arkkitehtuuriin ja ajattelemme rakentamista modernilla tavalla myös osana ympäristöä. Tutustu asuntotarjontaamme Evälahti-konsernin asuntosivuilla.

Kerros- ja rivitaloasuntomme ovat suunniteltu suomalaiseen luontoon. Rakentamisen laatu ja hyvä sijainti takaavat asumisen viihtyvyyden niin sinkuille, perheille kuin senioreillekin. Suunnittelussa olemme huomioineet sijainnin lisäksi sen, että kiinteistö on toimiva kokonaisuus myös pihan ja muiden yhteisten tilojen osalta asukkaita ja ympäristöä silmällä pitäen. Evälahti Asunnot löydät mm. rantamaisemista, palveluiden ääreltä ja uusilta asuinalueilta.

Voit osallistua asuntosi suunnitteluun

Asunnon hankinta on yksi elämän suurimpia päätöksiä, joten sen tulee olla huolella loppuun asti harkittu. Evälahti Asunnosta saat juuri itsesi näköisen kun varaat asuntosi ajoissa ja olet rakentamisessa mukana alusta lähtien. Pääset vaikuttamaan muun muassa kotisi värimaailmaan, pintamateriaaleihin, kiintokalusteisiin ja jopa kotisi pohjaratkaisuun. Rakentaja on huomioinut turvallisuusmääräykset ja nykyaikaiset ratkaisut puolestasi.

Voimme auttaa sinua oikean kodin etsimisessä. Useiden vuosien kokemuksella osaamme arvioida elämäntilanteesi tarpeet ja etsiä kanssasi juuri sinulle sopivimman ratkaisun.