Loistavia rakentamisen esimerkkejä usealta vuosikymmeneltä

Tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista rakentamisen laatua, jossa näkyy Evälahti konsernin yli puolen vuosisadan kokemus ja osaaminen. Suomalaisten rakentajien joukossa 65-vuotias perheyritys on harvinaisuus.

Osaamisemme ja laatutietoisuutemme näkyvät jokaisessa rakentamassamme asunnossa, toimitilassa ja kohteessa. Päätoimialamme on talonrakentaminen sekä uudisrakennus- että peruskorjauskohteissa. Urakoimme monipuolisesti asunto-, liike-, teollisuus- ja julkishallinnon kohteita. Oma tuotantomme synnyttää jatkuvasti laadukkaita asuntoja sekä liike- ja toimitiloja keskeisillä paikoilla sijaitseville tonteille.

Ajan saatossa Evälahti konserni on rakentanut noin 5 miljoonaa kuutiometriä yli tuhannessa kohteessa, ja asuntoja on valmistunut yli 5 000 kappaletta. Tutustu valikoituihin referenssikohteisiimme alta ja katso lisää referenssejä Rakennusliike Evälahden sivuilta. Kerromme mielellämme toteuttamistamme kohteista lisää – ota yhteyttä.

LPK LOUHIKKO

Helsinki
Rakennusajankohta: 2019-2021

Helsingin kaupungille toteutettu kaksikerroksinen päiväkoti 132 lapselle. Rakennus on pääosin betonirunkoinen ja julkisivut ovat tiiltä. Rakennuksen bruttoala on n. 1300 m2. Klikkaa kuvaa nähdäksesi kohteen muut kuvat.

SUVINIITYN PÄIVÄKOTI

Espoo
Rakennusajankohta: 2019-2020

Espoon kaupungille toteutettu 7 lapsiryhmän puurakenteinen päiväkoti, jossa on 147 rakenteellista päivähoitopaikkaa sekä avoin päiväkoti Espoon sivistystoimen varhaiskasvatuksen käyttöön. Kohteen bruttoala on 2033 m2. Klikkaa kuvaa nähdäksesi kohteen muut kuvat.

NURMIJÄRVEN ALUEKEITTIÖ

Nurmijärvi
Rakennusajankohta: 2019

Nurmijärven kunnalle KVR-urakointina toteutettu aluekeittiö, joka palvelee kaikkia kunnan kouluja ja päiväkoteja. Rakennuksen toiminnalliset tilat sijoittuvat ensimmäiseen kerrokseen ja tekniset tilat toiseen kerrokseen varsinaisten keittiötilojen yläpuolelle. Kohteen bruttoala on 1046 m2. Klikkaa kuvaa nähdäksesi kohteen muut kuvat.

A-Kruunu Keravan Kaakkurinpolku 6

Kerava
Rakennusajankohta: 2018-2019

Keravalle A-Kruunu Oy:lle rakennetut kerrostalot. Kohde koostuu kahdesta 4-kerroksisesta kerrostalosta ja niiden väliin sijoittuvasta ulkoiluvälinevarastosta. Kohteen bruttoala on n. 4400 m2. Klikkaa kuvaa nähdäksesi kohteen muut kuvat.

Hevoshaan päiväkoti

Vantaa
Rakennusajankohta: 2018-2019

Vantaan kaupungille KVR-urakointina Hakunilaan toteutettu päiväkoti. Kohteen arkkitehtinä toimi Arkkitehtitoimisto Harris – Kjisik Oy. Rakennus on pinta-alaltaan noin 2000 m2 ja hankkeen kokonaiskustannus oli 5.3 M€. Klikkaa kuvaa nähdäksesi kohteen muut kuvat.

ASUNTO OY ESPOON HIIDENPORTTI 10

Espoo
Rakennusajankohta: 2017-2018

Omatuotanto. Arkkitehti Marja-Riitta Norrin suunnittelemissa asunnoissa on käytetty laadukkaita materiaaleja ja tehdyt sisustusratkaisut ovat tyylikkäitä. Aurinkoinen tontti sijaitsee aivan Kauniaisten palvelujen ja juna-aseman äärellä. Asunnot ovat kooltaan 99,5-115 m2, ja yhtiössä on lisäksi autotalli-, autokatos- ja moottoripyörätalliosakkeita, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti yhtiön asukkaille. Klikkaa kuvaa nähdäksesi kohteen muut kuvat.

KARTANONKOSKEN URHEILUPUISTON HUOLTORAKENNUS

Vantaa
Rakennusajankohta: 2017-2018

Vantaan kaupungille toteutettu Kartanonkosken urheilupuiston huoltorakennus. Rakennus on yksikerroksinen ja sisältää katoshallin urheilukenttien huoltokoneita varten, sekä lisäksi pukusuojat ja toimistotilat. Hanke toteutettiin KVR-urakkana ja oli kokonaisalaltaan 662 m2.

Palvelutalo Pääskylä

Orimattila
Rakennusajankohta: 2016-2017

Mallusjokisäätiölle rakennusurakkana toteutettu mielenterveys- ja päihdekuntoutujille tarkoitettu asuntola. Kohteen arkkitehtina toimi Arkkitehtitoimisto Latva&Vaara. Rakennus on pinta-alaltaan noin 1700 m2 ja hankkeen kokonaiskustannus oli 2.8 M€. Klikkaa kuvaa nähdäksesi kohteen muut kuvat.

Haukilahden päiväkoti ja kirjasto

Espoo
Rakennusajankohta: 2017

Haukilahden koulun yhteyteen entisen kirjaston tiloihin kokonaisurakkana saneeratut päiväkodin väistötilat ja kirjasto. Rakennus on pinta-alaltaan noin 500 m2 ja hankkeen kokonaiskustannus oli 0.75 M€. Klikkaa kuvaa nähdäksesi kohteen muut kuvat.

Tammentuvan koulu ja päiväkoti

Nurmijärvi
Rakennusajankohta: 2015-2016

Nukarin koulun yhteyteen KVR urakkana rakennettu lisärakennus, jossa toimii sekä päiväkoti että koululuokkia. Kohteen arkkitehtinä toimi Arkkitehtitoimisto Harris – Kjisik Oy. Rakennus on pinta-alaltaan noin 1000 m2 ja hankkeen kokonaiskustannus oli 2.7 M€. Klikkaa kuvaa nähdäksesi kohteen muut kuvat.

Nuumäen päiväkoti

Espoo
Rakennusajankohta: 2016

Espoon kaupungin puurakentamisen kehityskohde, joka toteutettiin kokonaisurakkana. Rakennus on pinta-alaltaan noin 1400 m2 ja hankkeen kokonaiskustannus oli 4.57 M€. Klikkaa kuvaa nähdäksesi kohteen muut kuvat.

Partiolaisten leirikeskus Kiljavan Kassu

Hyvinkää
Rakennusajankohta: 2015-2016

Partiolaisten leirikeskuksen päärakennuksen täydellinen remontti. Klikkaa kuvaa nähdäksesi kohteen muut kuvat.

As Oy Espoon Kesäkuja 3

Espoo
Rakennusajankohta: 2014-2015

Omatuotanto. Korkealaatuisia kivitaloasuntoja rapatuilla ulkopinnoilla keskellä Etelä-Espoota Lystimäessä. Asunnot ovat erittäin valoisia ja pohjaratkaisut toimivia. Yhtiössä on lisäksi varasto-osakkeita jotka on ensisijaisesti tarkoitettu yhtiön asukkaille.

Kivistön Koonta-asema

Vantaa
Rakennusajankohta: 2014-2015

KVR-urakkakohde Kivistön Putkijätteelle, joka on Vantaan kaupungin tytäryhtiö. Rakennus toimii sijaitsee alueen imujätejärjestelmän tukikohtana joka palvelee mm v. 2015 Kivistön asuntomesualuetta. Rakennuksen julkisivuille asetettiin normaalia suuremmat vaatimukset. Rakennuksen tilavuus on 4500 m3.

Asunto Oy Espoon Lipparanta

Espoo
Rakennusajankohta: 2014-2015

OMATUOTANTO! Moderni, laadukas ja hyvin suunniteltu kaksikerroksinen rivitaloyhtiö omalla tontilla järven rannalla, arvostetussa Laaksolahden kaupunginosassa. Yhtiö on viimeisiä järven rannalle rakennettuja rivitaloyhtiöitä Espoossa Kehä 3:n sisäpuolella. Valoisat asunnot ovat kooltaan 122 m². Kullakin asunnolla on kaksi autokatospaikkaa, toinen sisäänkäynnin yhteydessä ja toinen erillisessä autokatoksessa. Kohde on osa yli 60 vuotta toimineen Evälahti-konsernin laadukasta omaa asuntotuotantoa.


Ilolan koulun lisärakennus

Vantaa
Rakennusajankohta: 12/2014

Rakennuskohteen tilaajana toimivat VTK Kiinteistöt Oy sekä Vantaan kaupunki. Vantaan Ilolan koulun laajennus käsitti 8 alakoulun luokkaa sekä kaksi  esikouluryhmää. Rakennus liittyi vuonna 1987 rakennettuun Ilolan kouluun. Urakkamuotona oli KVR-urakka ja toteutuksesta vastasi Rakennusliike Evälahti Uusimaa Oy ja arkkitehtina Arkkitehtitoimisto A-Konsultit Oy. Rakennus on pinta-alaltaan 1336 m². Hankkeen kokonaiskustannus oli 3,137M€.

Sansinpellon päiväkoti

Kauniainen
Rakennusajankohta: 12/2014

Rakennusliike Evälahti Uusimaa rakensi Kauniaisten kaupungille KVR-urakalla kuuden ryhmän suomenkielisen Sansinpellon päiväkodin Kauniaisiin. Uudisrakennuskohteen suunnitteli Arkkitehtitoimisto A-Konsultit Oy. Rakennus on pinta-alaltaan noin 1600 m² ja hankkeen kokonaiskustannus oli 4,56M€.

Kepelin päiväkoti

Espoo
Rakennusajankohta: 12/2013

Uudisrakennuskohteen rakennuttaja oli Espoon kaupunki ja arkkitehdiksi valittiin Arkkitehtitoimisto Skammi Oy. Rakennusliike Evälahti Uusimaa Oy toteutti hankkeen KVR-urakkana. Päiväkodin tiloissa toimii kuusi ryhmää, joista kaksi on vuorohoitoryhmiä. Urakka valmistui kaksi kuukautta etuajassa. Rakennus on pinta-alaltaan noin 1795 m² ja hankkeen kokonaiskustannus oli 4,17M€.

Hiirisuon asukaspuistorakennus

Espoo
Rakennusajankohta: 2013

Espoon kaupungille toteutettu rakennusurakka Rakennus on pinta-alaltaan noin 500 m2 ja hankkeen kokonaiskustannus oli 1.0 M€. Klikkaa kuvaa nähdäksesi kohteen muut kuvat.

Asunto Oy Espoon Talvikuja

Espoo
Rakennusajankohta: 2012-2013

Omatuotanto. Tyylikkäitä ja korkealaatuisia kaksikerroksisia perheasuntoja Lystimäessä Etelä-Espoossa. Klikkaa kuvaa aukaistaksesi kohteen muut kuvat

HSY Aluetukikohta

Vantaa
Rakennusajankohta: 12/2011

Uudisrakennuskohteen tilaajana toimi VTK Kiinteistöt Oy sekä Vantaan kaupunki. Rakennus on vesilaitoksen aluetukikohta, pinta-alaltaan noin 2800 m², jonka lisäksi varastorakennukset. Kohteessa tehtiin vaativia paikallavalurakenteita. Rakennuttaja oli VTK Kiinteistöt Oy ja arkkitehdiksi valittiin MK2 Oy. Hankemuoto oli jaettu urakka ja rakennusurakoitsijana toimi Rakennusliike Evälahti Uusimaa Oy. Hankkeen kokonaiskustannus oli 4,9M€.