Laadukkaasti paras lopputulos

Evälahti Uusimaa tekee urakointia niin perinteisenä kokonaisurakkana kuin myös KVR-urakkana. Lisäksi toteutamme hankkeita erilaisilla yhteistoimintaurakkamuodoilla. Teemme sekä uudisrakentamista että korjausrakentamista, joissa ydinosaamistamme ovat erityisesti päiväkodit.

Toimintamme perustuu vankkaan kokemukseen ja osaamiseen sekä erilaisten menetelmien hallintaan, joiden avulla toteutamme asiakkaillemme laadukkaan ja taloudellisen lopputuloksen.

Tiloiltaan toimivampia toimitiloja

Evälahti Uusimaa toteuttaa vankan kokemuksen turvin toimi- ja liiketilaprojektisi yhteistyössä kanssasi. Voimme auttaa suunnittelun, rakentamisen ja tontin hankinnan lisäksi myös kohteen rahoituksen hankinnassa kuin myös kohteen vuokralaisten hankinnassa.

Urakkarakentaminen

Evälahti Uusimaa toteuttaa urakointia niin perinteisenä kokonaisurakkana kuin myös KVR-urakkana. Lisäksi toteutamme hankkeita erilaisilla yhteistoimintaurakkamuodoilla. Teemme sekä uudisrakentamista että korjausrakentamista. Toimintamme perustuu vankkaan kokemukseen ja osaamiseen, jonka avulla toteutamme asiakkaillemme laadukkaan ja taloudellisen lopputuloksen.